Wat is Colloïdaal goud? (Aurum colloïdale)

Colloïdaal Goud
Colloïdaal Goud is een vloeibare suspensie bestaande uit microscopische elektrisch geladen goud deeltjes (Goud ionen) in gedistilleerd water. Deze elektrisch geladen gouddeeltjes kunnen in water blijven “zweven” zonder kunstmatige toevoegingen of stabilisatoren.

Goud komt als sporenelement algemeen voor in de bouwstenen van het menselijk lichaam. Het komt vooral voor in de hersenen maar over fysiologische werking van goud is wetenschappelijk weinig bekend.

Goud komt als zuiver metaal in de natuur voor. Het symbool is afkomstig van het Latijnse woord Aurum, dat lichten of glazen betekent. Goud is het 74ste element in de lijst van meest voorkomende elementen op aarde. Colloïdaal Goud is niet zo zeer een bacterie doder als wel een belangrijke mentale, weerstand en immuunsysteem versterker.

Colloïdaal Goud is vrij moeilijk te maken in vergelijking met Colloïdaal Zilver. Het toepassingsgebied is anders dan bij zilver, waarbij het dan vooral gaat om spier- en reumaklachten, de weerstand en aandoeningen van het zenuwstelsel

bron : http://www.colloidaalgoud.nl/watiscg.html